ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Επίθεση με βιτριόλι στο Ηράκλειο: Ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας η εισαγγελική πρόταση για την 39χρονη

Το περιστατικό που είχε σοκάρει το πανελλήνιο είχε σημειωθεί τον Οκτώβριο του 2022

Επίθεση με βιτριόλι στο Ηράκλειο: Ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας η εισαγγελική πρόταση για την 39χρονη

Να κηρυχθεί ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ζήτησε η εισαγγελέας για την 39χρονη που επιτέθηκε με βιτριόλι στον 37χρονο εν διαστάσει σύζυγό της στο Ηράκλειο.

Το περιστατικό που είχε σοκάρει το πανελλήνιο είχε σημειωθεί τον Οκτώβριο του 2022.

Πρόκειται για την πολύκροτη υπόθεση της 39χρονης, η οποία τον Οκτώβριο του 2022 είχε επιτεθεί στον 37χρονο εν διαστάσει σύζυγό της ρίχνοντάς του βιτριόλι, σε ξενοδοχείο στο κέντρο του Ηρακλείου, με αποτέλεσμα ο ίδιος να υποστεί βαρύτατα εγκαύματα.

Περίπου ενάμισι χρόνο αργότερα, η εισαγγελέας πρότεινε την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024 την ενοχή της κατηγορουμένης για απόπειρα ανθρωποκτονίας, υποστηρίζοντας ότι η 39χρονη «είχε δόλο να προκαλέσει βλάβη στον παθόντα γιατί είχε και το κίνητρο και το μέσο για να επιφέρει το αποτέλεσμα».

Σύμφωνα με το neakriti.gr, η εισαγγελέας είπε ότι πιθανώς είχαν εκείνη τη βραδιά η γυναίκα και ο πρώην σύζυγός της σεξουαλική επαφή, ωστόσο δεν προκύπτει ότι υπήρξε βιασμός και άρα πράξη σε άμυνα.

Για τον τρίτο κατηγορούμενο, τον ταξιτζή, η εισαγγελέας της έδρας είπε πως οι τηλεφωνικές επαφές πριν και μετά το συμβάν δείχνουν ότι υπήρχε μεταξύ τους συνεννόηση.

Τέλος, η πρόταση της εισαγγελέως ήταν απαλλακτική για τη φίλη της 39χρονης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εκδίκαση της υπόθεσης, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, ξεκίνησε πριν από περίπου δύο εβδομάδες, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου και αναμένεται – κατά πάσα πιθανότητα – να ολοκληρωθεί την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.