ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Επίθεση στην Κυψέλη – Μαθητής σχολείου: «Έβγαλε σφυρί και του άνοιξε το κεφάλι»

Ο 19χρονος Γεωργιανός εισέβαλε στο 41ο Γυμνάσιο το πρωί της Τρίτης

Επίθεση στην Κυψέλη – Μαθητής σχολείου: «Έβγαλε σφυρί και του άνοιξε το κεφάλι»

Μαθητής που ήταν αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης του 19χρονου Γεωργιανού το πρωί της Τρίτης στο 41ο Γυμνάσιο στην Κυψέλη, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του τόνισε πως ο δράστης «έβγαλε σφυρί, του άνοιξε το κεφάλι δεν ξέρω πόσες φορές».

Αναφερόμενος στον αδερφό του μαθητή, που μπήκε στο σχολικό κτίριο και χτύπησε με σφυρί ένα αγόρι, το παιδί τονίζει πως «ήταν ήρεμος», συμπληρώνοντας ότι κανείς δεν περίμενε ότι θα γινόταν κάποιο σκηνικό.

«Ήταν κάτι Γεωργιανοί με ένα παιδάκι από την Αφρική είχαν προηγούμενα αυτά τα παιδιά από την Πέμπτη επειδή είχαν παίξει ξύλο. Παρασκευή έγινε ένα συμβάν. Εγώ νόμιζα ότι τα βρήκαν. Σήμερα όμως ήρθε ο αδερφός του ενός παιδιού ο οποίος είναι ενήλικας μπήκε μέσα στο σχολείο και βάρεσε τον μαθητή», επεσήμανε μιλώντας σε ιστοσελίδα ο μαθητής – αυτόπτης μάρτυρας.

«Ήταν ήρεμος, κανείς δεν περίμενε πως θα γίνει σκηνικό» σημείωσε μιλώντας για τον δράστη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έβγαλε σφυρί, του άνοιξε το κεφάλι δεν ξέρω πόσες φορές. Είχαν πέσει και αίματα κάτω στο σχολείο» συμπλήρωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.