ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κυψέλη: 19χρονος Γεωργιανός εισέβαλε σε Γυμνάσιο και μαχαίρωσε το διευθυντή και χτύπησε με σφυρί ανήλικο μαθητή!

Ο δράστης συνελήφθη και φέρεται να ήθελε να εκδικηθεί το θύμα γιατί είχε χτυπήσει τον αδελφό του

Κυψέλη: 19χρονος Γεωργιανός εισέβαλε σε Γυμνάσιο και μαχαίρωσε το διευθυντή και χτύπησε με σφυρί ανήλικο μαθητή!

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση: 09: 41): Το πρωί της Τρίτης 19χρονος Γεωργιανός εισέβαλε στο 41ο Γυμνάσιο στην Κυψέλη και μαχαίρωσε τον διευθυντή του σχολείου ενώ τραυμάτισε με σφυρί έναν άλλο μαθητή από τη Νιγηρία!

Ο Γεωργιανός είναι αδελφός ενός μαθητή.

Οι τραυματισμοί δεν είναι σοβαροί αλλά αμφότεροι θα πάνε στο νοσοκομείο Γεννηματά.

Ο δράστης συνελήφθη ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος της επίθεσης αφορά στη διαμάχη που είχε ο αδελφός του δράστη με τον μαθητή από την Νιγηρία.

Τα δύο παιδιά είχαν έρθει στα χέρια και σήμερα, ο μεγάλος αδερφός αποφάσισε να εκδικηθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.