ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επιχειρηματίας στην Πάτρα έγινε… παπάς για να γλιτώσει από τα χρέη του – Πώς τον εντόπισαν τα θύματά του

Τα θύματά του κατάφεραν να τον εντοπίσουν μέσα από τα social media

Επιχειρηματίας στην Πάτρα έγινε… παπάς για να γλιτώσει από τα χρέη του – Πώς τον εντόπισαν τα θύματά του

Επιχειρηματίας που δραστηριοποιούταν στο εμπόριο δερμάτων στην Πάτρα, με μεγάλο κύκλο εργασιών, αποφάσισε να κλείσει την επιχείρησή του και εξαφανίστηκε, αφήνοντας στον… πάγο τους πελάτες του. 

14 χρόνια αργότερα τα θύματά του κατάφεραν να τον εντοπίσουν μέσω social media και συνειδητοποίησαν πως έγινε παπάς για να… γλιτώσει από τα χρέη του.

«Υπήρχε κινητοποίηση από τους ανθρώπους, οι οποίοι τον εντόπισαν. Έχει καταστρέψει οικογένειες», δήλωσε η ποινικολόγος Ανθούλα Ανάσογλου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο πρώην επιχειρηματίας και νυν ιερέας «φέσωσε» τα θύματά του 1 εκατ. ευρώ.

Τα θύματά του κατάφεραν να τον εντοπίσουν μέσα από τα social media, όπου ο ιερέας κάνει συχνά αναρτήσεις για το ιερατικό του έργο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, κατάφεραν να τον συναντήσουν στο νεκροταφείο, την ώρα που τελούσε κηδεία. Όταν τα θύματα ζήτησαν τα χρήματά τους πίσω, τότε εκείνος τους είπε να περιμένουν και πως θα τα επιστρέψει σιγά σιγά, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.