ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εσωτερική έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τα ΜΑΤ που αρνήθηκαν να πάνε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας

Εξετάζεται αν υπήρχε το παράπτωμα της άρνησης εκτέλεσης διαταγής

Εσωτερική έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τα ΜΑΤ που αρνήθηκαν να πάνε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας

Μετά από διαταγή του γενικού αστυνομικού διευθυντή Αττικής ξεκίνησε εσωτερική έρευνα στην ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με την απόφαση αστυνομικών των ΜΑΤ να μη μεταβούν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Η έρευνα πραγματοποιείται προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπήρξε το παράπτωμα της άρνησης εκτέλεσης διαταγής.

Εχθές, αστυνομικοί έξι διμοιριών των ΜΑΤ αποφάσισαν να μην πάνε στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, για τον αγώνα του ΠΑΟ με τη Μακάμπι Χάιφα.

Η απόφαση αυτή ωστόσο δεν ήταν οριστική, καθώς λίγη ώρα αργότερα και μετά από επικοινωνία με τον Γαδάρχη τελικά έφτασαν στο σημείο για να εκτελέσουν κανονικά την υπηρεσία τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που ζητούν οι αστυνομικοί είναι τα ΜΑΤ να μην έχουν εμπλοκή στον έλεγχο των οπαδών και των φιλάθλων στις θύρες των γηπέδων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.