ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έβδομη καταγγελία για τον 23χρονο Σύρο «δράκο» των Εξαρχείων – Τι κατέθεσε 31χρονη γυναίκα

Tην παρακολουθούσε και προσπάθησε να της επιτεθεί σε πολυσύχναστη οδό στο κέντρο της Αθήνας

Έβδομη καταγγελία για τον 23χρονο Σύρο «δράκο» των Εξαρχείων – Τι κατέθεσε 31χρονη γυναίκα

Σε επτά ανέρχονται πλέον τα θύματα του 23χρονου Σύρου «δράκου» των Εξαρχείων, καθώς χθες Τετάρτη (22/11), μία ακόμα 31χρονη γυναίκα εμφανίστηκε ενώπιον των Αρχών και τον κατήγγειλε για επίθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ως τώρα τον είχαν καταγγείλει πέντε γυναίκες, καθώς και ένα ανήλικο κορίτσι.

«Έχω ορμές και ήθελα να πάω με γυναίκα», φέρεται να υποστήριξε μεταξύ άλλων ο 23χρονος στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα καταγγελία, η έβδομη κατά σειρά, αναμένεται να προστεθεί στην δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του.

Τι κατέθεσε η 7η γυναίκα στους αστυνομικούς για τον 23χρονο «δράκο»

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η 31χρονη γυναίκα στην ΕΛ.ΑΣ. όλα έγιναν στις 16 Νοεμβρίου και πάλι στην περιοχή των Εξαρχείων.

Όπως υποστήριξε ο 23χρονος Σύρος την παρακολουθούσε και προσπάθησε να της επιτεθεί σε πολυσύχναστη οδό στο κέντρο της Αθήνας.

Εκείνη, όπως υποστήριξε, έντρομη άρχισε να τρέχει και ζήτησε βοήθεια από περαστικούς, με τον δράστη να σταματά να την καταδιώκει και να εξαφανίζεται στα γύρω στενά.

Υπενθυμίζεται ότι ο «δράκος» των Εξαρχείων οδηγήθηκε χθες (22/11) το απόγευμα στον εισαγγελέα και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό.

Ο εισαγγελέας απήγγειλε κατηγορίες για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, σε βάρος ανηλίκου και μη, κατά συρροή, και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο. Παράλληλα ασκήθηκε ποινική δίωξη και για τα πλημμελήματα της απλής σωματικής βλάβης και της απειλής.

Ίσως υπάρχουν και άλλες γυναίκες θύματα του «δράκου»

Για τους αστυνομικούς, θεωρείται ότι ίσως δεν πρόκειται για τα μοναδικά θύματά του, και πως αν δοθεί η φωτογραφία του στη δημοσιότητα -κάτι για το οποίο απαιτείται εισαγγελική διάταξη- ίσως υπάρξουν και νέες καταγγελίες.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται και η διοικητική διερεύνηση σχετικά με την μη τήρηση των περιοριστικών όρων που είχαν επιβληθεί στον 23χρονο, μετά την αποφυλάκισή του, τον Αύγουστο του 2023.

Με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου, απομακρύνεται ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού.

Πρόκειται για το Τμήμα όπου έπρεπε να δίνει το παρών ο 23χρονος, τρεις φορές το μήνα, κάτι το οποίο δεν έκανε ποτέ από την αποφυλάκισή του και μετά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.