ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Έβρος: Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου στο στήθος την 28χρονη διοργανώτρια του καρναβαλιού και την πέταξαν σε γκρεμό 30 μέτρων!

Το άψυχο σώμα της άτυχης 28χρονης εντόπισαν συγγενείς

Έβρος: Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου στο στήθος την 28χρονη διοργανώτρια του καρναβαλιού και την πέταξαν σε γκρεμό 30 μέτρων!

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Τυχερού στον Έβρο με την 28χρονη διοργανώτρια του καρναβαλιού να έχει βρεθεί μαχαιρωμένη στο στήθος σε μια χαράδρα 30 μέτρων.

Η νεαρή γυναίκα η οποία ήταν υπεύθυνη για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις στην περιοχή της βρέθηκε από τον ξάδερφό της και αστυνομικούς, πεσμένη και νεκρή σε χαράδρα 30 μέτρων, στον δρόμο για το βουνό της Λευκίμης. Λίγα μέτρα μακριά της βρισκόταν η μοτοσικλέτα της.

Και μπορεί η πρώτη εντύπωση που δημιουργήθηκε να ήταν ότι πιθανόν η 28χρονη ενεπλάκη σε κάποιο τροχαίο ατύχημα και έχασε τον έλεγχο, ωστόσο όσοι βρέθηκαν στο σημείο σοκαρίστηκαν όταν αντίκρισαν ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος της νεαρής γυναίκας αλλά και αμυχές από μαχαίρι στα χέρια της.

Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες διαπίστωσε ότι η νεαρή γυναίκα επιχείρησε να κόψει τις φλέβες της και αφού δεν τα κατάφερε, πιθανόν να μαχαιρώθηκε στο στήθος. Παράλληλα, σύμφωνα με μαρτυρία του αδερφού της, η 28χρονη είχε ένα τέτοιο μαχαίρι για τις αγροτικές εργασίες.

Ενώ έχει ήδη γίνει εκτίμηση για αυτοχειρία, τα τραύματα στα χέρια της φέρεται να προηγήθηκαν από το τραύμα στο στήθος. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό αν η κοπέλα κατέληξε από το τραύμα στο στήθος ή από την πτώση της στον γκρεμό.

Στη σορό της θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή η οποία θα «φωτίσει» τα αίτια θανάτου της αλλά και να πρόκειται για έγκλημα ή αυτοκτονία.

Η κοπέλα, που ήταν κάτοικος του Τυχερού, είχε δώσει χθες, Κυριακή, το μεσημέρι ραντεβού με την παρέα της στο γήπεδο για το απόγευμα, με σκοπό να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα της τοπικής ομάδας.

Δυστυχώς, δεν εμφανίστηκε ποτέ και το απόγευμα ξεκίνησαν προσπάθειες για τον εντοπισμό της οι οποίες συνεχίστηκαν και το βράδυ, χωρίς όμως να καρποφορήσουν.

Στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η 28χρονη στην χαράδρα έσπευσαν υψηλόβαθμα στελέχη και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης. Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και μέχρι στιγμής δεν αποκλείουν τίποτα. Παράλληλα ψάχνουν υλικό από κάμερες στην περιοχή για να διαπιστωθεί αν η νεαρή γυναίκα επέβαινε μόνη της στο μηχανάκι.

Στο Τυχερό, όλοι κάνουν λόγο για ένα χαρούμενο κορίτσι γεμάτο ενέργεια και ζωή. Όπως λένε συντοπίτες της, η 28χρονη συμμετείχε στα κοινά και σε τοπικές εκδηλώσεις, ήταν πάντα πρόθυμη, χαμογελαστή και ευδιάθετη και σε καμία περίπτωση δεν θα έδινε τέλος στη ζωή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.