ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Φάρσες για βόμβα στο «Ελ. Βενιζέλος» και σε έξι νοσοκομεία: Συνελήφθη 42χρονος Ρώσος

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα

Φάρσες για βόμβα στο «Ελ. Βενιζέλος» και σε έξι νοσοκομεία: Συνελήφθη 42χρονος Ρώσος

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 13:56) Συνελήφθη 42χρονος Ρώσος για τα απειλητικά email για τοποθέτηση βομβών στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και σε έξι νοσοκομεία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, νωρίτερα σήμερα (25.01.2023) για τα απειλητικά emial συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας Βορείου Ελλάδος, άνδρας από τη Ρωσία γεννημένος το 1981.

Σε βάρος του 42χρονου σχηματίστηκε ήδη δικογραφία για τρομοκρατικές πράξεις, διασπορά ψευδών ειδήσεων, διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας κατά συρροή, διατάραξη της ειρήνης των πολιτών και απόπειρα παρακώλησης συγκοινωνιών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης είχε στείλει email, με τα οποία απειλούσε για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και σε έξι νοσοκομεία της Αττικής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι η αναστάτωση που προκλήθηκε το πρωί της Τρίτης (24.01.2023) ήταν μεγάλη, ωστόσο η προειδοποίηση για βόμβες αποδείχθηκε φάρσα.

Ο ασυνείδητος φαρσέρ δεν δίστασε να αναστατώσει έξι από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία όπου νοσηλεύονται ασθενείς και πολλά παιδιά.

Λόγω του συναγερμού και των ερευνών, ασθενείς και επισκέπτες βγήκαν από τα κτίρια, προκειμένου να εξεταστεί ο χώρος, προκαλώντας ανησυχία.

Ο αποστολέας φερόταν να είναι ισλαμιστής, που δήλωνε έτοιμος «να χύσει το αίμα του για το Ισλάμ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.