ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φρίκη στην Κω: 14χρονη κατήγγειλε ότι την κακοποιούσε ο πατριός της

Η έφηβη υποστηρίζει ότι η κακοποίηση ξεκίνησε στα 11 της και κράτησε ως το περασμένο καλοκαίρι

Φρίκη στην Κω: 14χρονη κατήγγειλε ότι την κακοποιούσε ο πατριός της

Φρίκη προκαλεί στην κοινωνία της Κω η καταγγελία που υπέβαλε στην Ασφάλεια ένα ανήλικο κορίτσι, ηλικίας 14 χρόνων σήμερα, σε βάρος του πατριού της για τον οποίο υποστηρίζει ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά από την τρυφερή ηλικία των 11 χρόνων και ως το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε η ανήλικη, ο 52χρονος πατριός της εκμεταλλευόταν την σχέση που είχε μαζί της και το γεγονός ότι ζούσαν μαζί στο ίδιο σπίτι σε περιοχή της βόρειας Ελλάδας και την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις παρά τη θέλησή της, χαϊδεύοντάς την συστηματικά στα γεννητικά της όργανα, ενώ είχε προσπαθήσει και να βγάλει με τη βία τα ρούχα της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κατάθεση της 14χρονης δόθηκε το πρωί της Παρασκευής παρουσία παιδοψυχολόγου στους αστυνομικούς, οι οποίοι ενημέρωσαν τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω που διέταξε περαιτέρω έρευνα. Στο πλαίσιο της προανάκρισης αναμένεται να κληθεί ο 52χρονος σε προανακριτική απολογία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.