Στο στόχαστρο και η μητέρα των παιδιών

Για βιασμούς κατ’ εξακολούθηση στους δύο ανήλικους γιους της συντρόφου του διώκεται  52χρονος αλλοδαπός στο Ηράκλειο Κρήτης.

Συγκεκριμένα, βίντεο με εικόνες που προκαλούν τουλάχιστον αποστροφή, περιλαμβάνει, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive.gr, η δικογραφία για τον 52χρονο αλλοδαπό που συνελήφθη στο Ηράκλειο, μετά από καταγγελίες ότι προέβαινε σε πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας των δύο παιδιών της Ελληνίδας συντρόφου του. Πρόκειται για δύο αγόρια, ηλικίας σήμερα 24 και 14 ετών.

Σε βάρος του 52χρονου ασκήθηκαν διώξεις σε βαθμό κακουργήματος, με την κύρια κατηγορία να είναι βιασμός κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή σε βάρος ανηλίκων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 52χρονος, που πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα, εμφανίστηκε πολύ νευρικός και εριστικός στο Δικαστικό Μέγαρο, ζήτησε δικηγόρο, ενώ φέρεται να είπε ότι «δεν πείραξε τον μεγάλο»! Όπως έγραψε το Cretalive.gr η κακοποίηση εκτιμάται ότι γινόταν αρκετά χρόνια, και μέχρι πρόσφατα για τον 14χρονο.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι τα όσα αποκαλύπτονται για την υπόθεση, προκαλούν έντονα συναισθήματα όχι μόνο αποστροφής αλλά και οργής.

Μάλιστα οι πληροφορίες του Cretalive, αναφέρουν ότι θα κινηθούν οι διαδικασίες προκειμένου να αποσαφηνιστεί ο ρόλος και η θέση της μητέρας των δύο αγοριών, όλο το διάστημα της κακοποίησης.

Όπως επισημαίνεται, εγείρονται ζητήματα σχετικά με το αν γνώριζε, τι γινόταν μέσα στο σπίτι της οικογένειας, σε χωριό του νομού Ηρακλείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!