Από την «ανάπτυξη» μέχρι το κραχ, μία Τέρνα δρόμος..

Γ.Μαζωνάκης: H EΛ.ΑΣ. αναζητά τη λαδί κουβέρτα που ήταν σκεπασμένος στην κλινική «Stem Cell» – «Παραμένει άφαντη»

Τι είπε η Κ.Δημογλίδου

Γ.Μαζωνάκης: H EΛ.ΑΣ. αναζητά τη λαδί κουβέρτα που ήταν σκεπασμένος στην κλινική «Stem Cell» – «Παραμένει άφαντη»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Νέα στοιχεία εξακολουθούν να αναζητούν οι Αρχές στην υπόθεση που αφορά τις συνθήκες θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη, με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, να επισημαίνει πως η έρευνα δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

Μιλώντας στο Mega, η Κ.Δημογλίδου αναφέρθηκε στην εξέταση ψηφιακών πειστηρίων, αλλά και στα στοιχεία που αναζητούν οι Αρχές προκειμένου να αποσαφηνιστεί τι συνέβη στο ιατρείο από τη στιγμή που έφτασε εκεί ο τραγουδιστής μέχρι την άφιξη του ΕΚΑΒ.

«Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να δούμε οποιοδήποτε στοιχείο που θα εξηγήσει στην ανακριτική αρχή τι συνέβη στο ιατρείο από την πρώτη στιγμή που εισήχθη στο ιατρείο μέχρι την ώρα που ήρθε το ΕΚΑΒ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως εξήγησε, σημαντικό ρόλο στην έρευνα μπορεί να παίξει και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, καθώς ενδέχεται να προκύψουν στοιχεία που θα διευρύνουν τον κύκλο των προσώπων που εξετάζονται.

«Η άρση τηλεφωνικού απορρήτου μπορεί να δώσει νέα στοιχεία για πιθανή εμπλοκή και άλλου προσώπου που μέχρι στιγμής δεν έχει μπει στο κάδρο», σημείωσε.

Η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρθηκε επίσης στις προσπάθειες των Αρχών να προσδιορίσουν με ακρίβεια την έλευση του Γιώργου Μαζωνάκη στο ιατρείο, αλλά και στις καταθέσεις που έχουν ήδη ληφθεί.

Όπως υπογράμμισε, οι μαρτυρίες που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής δεν παρουσιάζουν απόλυτη συμφωνία μεταξύ τους.

«Σίγουρα δεν ταυτίζονται οι πληροφορίες που μας δίνουν», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, η Κωνσταντία Δημογλίδου ρωτήθηκε και για την κουβέρτα που εμφανίζεται στη φωτογραφία του Γιώργου Μαζωνάκη μέσα στο ιατρείο, η οποία είχε τραβηχτεί από τη γιατρό Ιωάννα Γάκα.

Η ίδια δήλωσε ότι δεν γνωρίζει να έχει κατασχεθεί ή παραδοθεί στις Αρχές η συγκεκριμένη κουβέρτα.

«Δεν φαίνεται να έχει κατασχεθεί κουβέρτα ή να έχει παραδοθεί από πλευράς κατηγορούμενων», ανέφερε.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, σύμφωνα με όσα είχαν μεταδοθεί, ο Γιώργος Μαζωνάκης εμφανίζεται ξαπλωμένος στην καρέκλα πλασμαφαίρεσης, με το κεφάλι στραμμένο προς τα δεξιά και τα μάτια κλειστά. Είναι συνδεδεμένος με το μηχάνημα και στα δύο χέρια, ενώ φαίνεται να πραγματοποιείται λήψη αίματος από τη δεξιά φλέβα.

Στην εικόνα διακρίνεται επίσης το δεξί του πόδι να κρέμεται από το κρεβάτι, ενώ φορά σκουρόχρωμο παντελόνι και είναι καλυμμένος με μια λαδί κουβέρτα.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.