ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

«Γερή μπάζα» στην Πάτρα: Θα έβγαζαν 116.000 ευρώ από την διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης

Ο ένας από τους τρεις που συνελήφθησαν χτύπησε αστυνομικούς για να αποφύγει τη σύλληψη

«Γερή μπάζα» στην Πάτρα: Θα έβγαζαν 116.000 ευρώ από την διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης

Σε μια πλατεία και σε ένα κατάστημα στην Πάτρα εντόπισαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών τρεις Έλληνες και τους έβαλαν “βραχιόλια”, αποτρέποντας την διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης και κάνναβης που θα τους απέφερε περισσότερα από 116.000 ευρώ. Μάλιστα, ο ένας από αυτούς αντιστάθηκε χτυπώντας τους για να αποφύγει τη σύλληψη.

Οι τρεις διακινητές εντοπίστηκαν στο πλαίσιο της αξιοποίησης πληροφοριών το βράδυ της Τρίτης και σε σωματικούς ελέγχους που τους έκαναν οι αστυνομικοί, βρήκαν στην κατοχή τους μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, 1.765 ευρώ και τρία κινητά. Σε έρευνες που ακολούθησαν σε ένα διαμέρισμα που χρησιμοποιούσαν ως «καβάντζα», στα σπίτια και στα οχήματά τους, κατέσχεσαν επτά κιλά και 105 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 118,6 γραμμάρια κοκαΐνης, τέσσερις ηλεκτρονικές ζυγαριές, 12 συσκευασίες για την αποθήκευση των ναρκωτικών, μια τραπεζική κάρτα και 7.650 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δράστες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών και βία κατά υπαλλήλων κατά περίπτωση, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ τα οχήματά τους κατασχέθηκαν ως μέσα μεταφοράς των ναρκωτικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.