ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γιαγιά της 12χρονης από τον Κολωνό: «Είναι δυνατόν να βγάζει το τέρας έξω και να δικάζει τη μάνα;»

Ξέσπασε η γιαγιά της ανήλικης

Γιαγιά της 12χρονης από τον Κολωνό: «Είναι δυνατόν να βγάζει το τέρας έξω και να δικάζει τη μάνα;»

Ξέσπασε η γιαγιά της 12χρονης από τον Κολωνό σχετικά με την χθεσινή εισαγγελική πρόταση η οποία ζήτησε να καταδικαστεί η μητέρα της ανήλικης και ο βασικός κατηγορούμενος για τους βιασμούς και την μαστροπεία, Ηλίας Μίχος, να αθωωθεί.

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή είπε:

«Λυπάμαι πολύ για την κυρία εισαγγελέα, μας προκάλεσε πολύ πόνο, να ακυρώσει την πρόταση, να βγάλει τη μάνα, είναι αθώα. Τον πόνο που μας προκάλεσε αυτή η γυναίκα. Είναι δυνατόν να βγάζει το τέρας έξω και να δικάζει τη μάνα;», είπε σε έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Και συνέχισε ζητώντας δικαιοσύνη:

«Το παιδί δεν το πιστέψανε; αυτά που είπε; τα έκανε μόνο του ένα 12χρονο παιδί; Τίποτα δεν έκανε; Η μάνα τα έκανε; Η μάνα δεν ήξερε τίποτα. Αυτό το τέρας τα έκανε. Αυτός. Θέλω να υπάρξει δικαιοσύνη, να μιλήσουν όλοι, να βγει η μάνα από μέσα. Το λέω δυνατά και το φωνάζω με την ψυχή μου, τα παιδιά υποφέρουν, θέλουν τη μάνα τους. Δεν έκανε τίποτα, αν δεν ήταν καλή μάνα δεν θα την θέλανε.

Είμαι πεθερά της και την έχω από 17 χρονών στα χέρια μου. Αδύνατον να έκανε κάτι τέτοιο, μαζί τα μεγαλώναμε τα παιδιά. Η εγγονή μου είναι σε άθλια κατάσταση, φοβάμαι μην κάνει κανένα κακό στον εαυτό της».

Καταλήγοντας ανέφερε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η διαμαρτυρία γίνεται για μας, ότι μας πιστεύουν, ότι η μάνα είναι αθώα και να αφήσουν τη μάνα ελεύθερη να μαζέψει τα παιδιά της. Είναι αμαρτία, τα παιδιά κινδυνεύουν. Δεν γίνεται να πληρώνουν οι αθώοι και οι ένοχοι να είναι έξω. Έχω βιώσει πάρα πολύ πόνο και βιώνω και πόνο των παιδιών, πού να ακουμπήσουν να πουν τον πόνο τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.