ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γλυφάδα: Ο Αιγύπτιος δράστης της σφαγής εμφανιζόταν δίπλα σε πολιτικούς σε τελετές καθέλκυσης πλοίων της ναυτιλιακής (φώτο)

Εμφανιζόταν σε σημαντικές επιχειρηματικές στιγμές της οικογένειας Καρνέση

Γλυφάδα: Ο Αιγύπτιος δράστης της σφαγής εμφανιζόταν δίπλα σε πολιτικούς σε τελετές καθέλκυσης πλοίων της ναυτιλιακής (φώτο)

Ο 76χρονος Αιγύπτιος, δράστης και αυτόχειρας του μακελειού της Γλυφάδας καταγράφεται σε πολλές σημαντικές επιχειρηματικές στιγμές της οικογένειας Καρνέση.

Ειδικότερα, βίντεο και φωτογραφίες που έφερε στο φως της δημοσιότητας τηλεοπτικός σταθμός, καταγράφουν τον Αιγύπτιο για περίπου μια δεκαετία σε τελετές καθέλκυσης πλοίων.

Σε βίντεο που έχει τραβηχτεί μεταξύ 2003 και 2004, σε τελετή καθέλκυσης πλοίου εμφανίζεται ο Αιγύπτιος δίπλα σε καλλιτέχνες και υπουργούς.

Σε ένα από τα στιγμιότυπα μάλιστα ο μακελάρης βρίσκεται δίπλα από τον εκλιπόντα Θεόδωρο Πάγκαλο, αλλά και το μετέπειτα θύμα του, Αντώνη Βλασσάκη.

Παράλληλα, σε ένα άλλο βίντεο, και συγκεκριμένα από τον αγιασμό στο πλοίο «Πανόραμα» όταν αυτό ξεκίνησε το 2011 να εκτελεί δρομολόγια στη γραμμή Ραφήνα – Μαρμάρι , φαίνεται και πάλι Αιγύπτιος έμπιστος της οικογένειας Καρνέση να στέκεται δίπλα στους καπετάνιους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, σε φωτογραφία από το 2013 ο Αιγύπτιος δράστης βρισκόταν σε καθέλκυση πλοίου μαζί την εφοπλιστική οικογένεια στο εξωτερικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.