ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις συλλήψεις στο ΑΠΘ για διακίνηση ναρκωτικών

Ο ένας από τους δύο συλληφθέντες στο ΑΠΘ, έπεσε σε τζαμαρία στην προσπάθειά του να διαφύγει και τραυματίστηκε σοβαρά

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις συλλήψεις στο ΑΠΘ για διακίνηση ναρκωτικών

Ανακοίνωση σχετικά με την επεισοδιακή σύλληψη μετά από καταδίωξη, δύο διακινητών ναρκωτικών, εντός του campus του ΑΠΘ, χθες, Πέμπτη, εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Όπως αναφέρει το Grtimes.gr, ο ένας από τους δύο συλληφθέντες στο ΑΠΘ, έπεσε σε τζαμαρία στην προσπάθειά του να διαφύγει και τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ όπως έγινε γνωστό πρόκειται για τον 22χρονο από την Αλγερία, που το πρωί της περασμένης Κυριακής βούτηξε στον Θερμαϊκό με χειροπέδες, για να αποφύγει τη σύλληψη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις συλλήψεις στο ΑΠΘ:

«Αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν μεσημβρινές ώρες χθες, Πέμπτη (07-07- 2022), δύο άτομα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε χώρους του Α.Π.Θ..

Πρόκειται για αλλοδαπούς ηλικίας 31 και 22 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απείθεια και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά την άφιξη των αστυνομικών οι ανωτέρω τράπηκαν σε φυγή, πλην όμως ο 31χρονος ακινητοποιήθηκε παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε και στην κατοχή του βρέθηκαν μικρόδεμα κάνναβης και μικρό χρηματικό ποσό ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών, ενώ ο 22χρονος στην προσπάθειά του να διαφύγει έπεσε σε γυάλινη επιφάνεια κεντρικής πόρτας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της πόλης, αφού προηγουμένως είχε απορρίψει ένα τσαντάκι που περιείχε (11) μικροδέματα κάνναβης. Επιπλέον, στην κατοχή του προαναφερόμενου βρέθηκε ένας αναδιπλούμενος σουγιάς. Ο 31χρονος θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ ο 22χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος», ανέφερε η Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.