ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η ΕΥΠ παρακολουθούσε παρανόμως τον Γιώργο Καραϊβάζ – Τι αποκάλυψε η δικηγόρος της μητέρας και της αδελφής του

«Έχουν εξαφανιστεί από την δικογραφία πάνω από 10.000 συνομιλίες του»

Η ΕΥΠ παρακολουθούσε παρανόμως τον Γιώργο Καραϊβάζ – Τι αποκάλυψε η δικηγόρος της μητέρας και της αδελφής του

Η δικηγόρος της μητέρας και της αδελφής του Γιώργου Καραϊβάζ, Ρόη Παυλέα, ανέφερε πως μέσα από τη δικογραφία της «Greek Mafia» αποκαλύπτεται ότι υπήρχαν ηχογραφημένες παράνομες παρακολουθήσεις του δημοσιογράφου από την ΕΥΠ.

«Επειδή έχω ένα πελάτη από την Greek Mafia και υπάρχει το όνομα του Γιώργου στην υπόθεση. Μέσα στη δικογραφία υπάρχουν συνομιλίες με ημερομηνίες που φαίνεται πως παρακολουθούσαν τον Γιώργο. Η ΕΥΠ τον παρακολουθούσε» σημείωσε η κυρία Παυλέα.

Για το αν αυτές οι παρακολουθήσεις ήταν νόμιμες ή παράνομες, η Ρόη Παυλέα συμπλήρωσε: «Όπως γνωρίζουμε, οι παρακολουθήσεις πρέπει να έχουν ένα νομικό πλαίσιο και καταγράφονται για κάποιους μήνες. Κάποιες από αυτές, όπως φαίνεται, γίνονταν παράνομα».

Λείπουν χιλιάδες συνομιλίες

Η Ρόη Παυλέα αποκάλυψε ότι από τη συγκεκριμένη δικογραφία λείπουν χιλιάδες συνομιλίες του Γιώργου Καραϊβάζ.

«Στη δικογραφίες υπάρχουν κάποιες παράνομες συνομιλίες αλλά υπάρχουν και 10.000 συνομιλίες που έχουν εξαφανιστεί. Φαίνεται πως λείπουν» σημείωσε η δικηγόρος της μητέρας και της αδελφής του Γιώργου Καραϊβάζ, συμπληρώνοντας ότι στο φάκελο υπάρχουν οι ημερομηνίες από τις παρακολουθήσεις αλλά φαίνεται πως μέσα υπάρχουν λιγότερες.

«Ο Γιώργος ήξερε πως τον παρακολουθούσαν» συμπλήρωσε η δικηγόρος, προσθέτοντας ότι ο δημοσιογράφος είχε γράψει αρκετές από τις πληροφορίες που είχε για τη Greek Mafia στο προσωπικό του site.

Να ανοίξουν οι έρευνες για τον ηθικό αυτουργό

«Από το 2015 έως το 2020 έχουν περάσει πέντε χρόνια, που σημαίνει ότι μπορεί να πρέπει να ψάξουμε και για άλλα πρόσωπα» σημείωσε η Ρόη Παυλέα για τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας Καραϊβάζ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Γιώργος σκοτώθηκε από Έλληνες, όχι από ξένους εκτελεστές, κάτι που σημαίνει ότι η δολοφονία έπρεπε να γίνει γρήγορα» πρόσθεσε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, σημειώνοντας ότι όσοι τον ήθελαν νεκρό δεν είχαν το χρόνο να φέρουν εκτελεστές από το εξωτερικό για την δολοφονία του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.