Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Το ιατρείο – «βαμπίρ» δεν εκτελούσε μόνο παράνομες πράξεις αλλά ουσιαστικά «έγδερνε» οικονομικά τους πελάτες του, καθώς μόνο από τον Γ.Μαζωνάκη υπολόγιζαν να του πάρουν 17.500 ευρώ μέσα σε 4 ημέρες.

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών βρίσκεται πλέον και το VIP πελατολόγιο των γιατρών της οδού Καρνεάδου στο Κολωνάκι, που κατηγορούνται για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζονται, οι χρεώσεις για συγκεκριμένες θεραπείες φέρεται να διέφεραν ανάλογα με τον πελάτη.

Ενδεικτικά, για μία θεραπεία υδροθεραπείας, ένας απλός πελάτης – ασθενής φέρεται να χρεωνόταν 1.000 ευρώ, ενώ για τον Γιώργο Μαζωνάκη η χρέωση ήταν 1.500 ευρώ.

Διαφορετική ήταν και η τιμή για την πλασμαφαίρεση. Ένας απλός ασθενής πλήρωνε 6.000 ευρώ, ενώ η τιμή που είχε αναφερθεί για τον Γιώργο Μαζωνάκη ήταν 8.000 ευρώ, ποσό που του παρουσιαζόταν ως «πολύ καλή τιμή».

Δύο πλασμαφαιρέσεις σε τέσσερις ημέρες

Ο Γιώργος Μαζωνάκης επρόκειτο να υποβληθεί σε δύο πλασμαφαιρέσεις μέσα σε τέσσερις ημέρες. Με βάση τις συγκεκριμένες χρεώσεις, το συνολικό ποσό για τις δύο θεραπείες θα έφτανε όμως τα 17.500 ευρώ, χωρίς να διευκρινίζεται ποια επιπλέον χρέωση περιλαμβάνεται σε αυτό.

Ο τραγουδιστής φέρεται αρχικά να ήταν διστακτικός απέναντι στην προοπτική της πλασμαφαίρεσης και να εξέταζε το ενδεχόμενο να μεταβεί στην Ελβετία για θεραπεία.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram