ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ηγουμενίτσα: Χειροπέδες σε τέσσερις Αλβανούς για διακίνηση ναρκωτικών – Είχαν 48 δέματα με 67 κιλά κάνναβης

Οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν οι δράστες, από δύο στο καθένα

Ηγουμενίτσα: Χειροπέδες σε τέσσερις Αλβανούς για διακίνηση ναρκωτικών – Είχαν 48 δέματα με 67 κιλά κάνναβης

Δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό της η μεγάλη ποσότητα κάνναβης που μετέφεραν από τα σύνορα τέσσερις Αλβανοί για λογαριασμό ενός ομοεθνούς τους που έχει ταυτοποιηθεί, καθώς συνελήφθησαν αργά το βράδυ του Σαββάτου κατά την διάρκεια επιχείρησης της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.

Ακολουθώντας πληροφορίες που τους είχαν δοθεί, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην πόλη της Ηγουμενίτσας δύο αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν οι δράστες, από δύο στο καθένα, και τα ακινητοποίησαν για να κάνουν έλεγχο. Κατά την έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν στο εσωτερικό του ενός αυτοκινήτου 48 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 66 κιλών και 690 γραμμαρίων. Όπως προέκυψε από τη διερεύνηση της υπόθεσης, το άλλο αυτοκίνητο λειτουργούσε ως προπομπός για την αποφυγή τυχόν μπλόκων.

Hgoumenitsa-kannabi
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα δύο οχήματα κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς μαζί με 2.190 ευρώ και επτά κινητά τηλέφωνα, που βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας. Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει και ο ιθύνων νους της υπόθεσης που αναζητείται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.