
Δύο γυναίκες στο Ηράκλειο Κρήτης, παρασύρθηκαν το πρωί του Σαββάτου (15/11) από έναν ασυνείδητο οδηγό, ο οποίος όχι μόνο τις χτύπησε τη στιγμή που διέσχιζαν τον δρόμο, αλλά και τις εγκατέλειψε.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, το ατύχημα έγινε στο ύψος της εισόδου του πάρκου Γεωργιάδη στο κέντρο της κρητικής πόλης.
Πρόκειται για δύο γυναίκες ηλικίας 61 και 34 χρόνων, οι οποίες περνούσαν εκείνη τη στιγμή από το οδόστρωμα.
Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέροντας στο Βενιζέλειο τις δύο γυναίκες.
Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία, με τις Αρχές να διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η παράσυρση.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.