ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ηράκλειο Κρήτης: Άνδρας βρέθηκε νεκρός σε χωράφι με τραύμα στο κεφάλι

Ο 69χρονος βρέθηκε μπρούμυτα και πολύ κοντά του εντοπίστηκε ένα μπουκάλι με αλκοόλ

Ηράκλειο Κρήτης: Άνδρας βρέθηκε νεκρός σε χωράφι με τραύμα στο κεφάλι

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν σήμερα περαστικοί σε περιοχή του  Ηρακλείου, όταν εντόπισαν στο άψυχο σώμα ενός άνδρα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, πρόκειται για τον 69χρονο από την Σουηδία ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός σε χωράφι, κοντά σε ξενοδοχείο.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο 69χρονος βρέθηκε μπρούμυτα με τραύμα στο κεφάλι και πολύ κοντά του εντοπίστηκε ένα μπουκάλι με αλκοόλ.

Από την αστυνομία συμπεραίνεται, βάσει των ευρημάτων, ότι ο 69χρονος ενδεχομένως να βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ με συνέπεια να χάσει την ισορροπία του, να πέσει κάτω και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Προς το παρόν από την αστυνομία είχε αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας ωστόσο η ακριβή αίτια του θανάτου θα προκύψει από τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.