Ηράκλειο: «Μπλόκο» σε ζευγάρι διακινητών κοκαΐνης

Πώς ένας τυχαίος έλεγχος οδήγησε στη σύλληψή τους

Ηράκλειο: «Μπλόκο» σε ζευγάρι διακινητών κοκαΐνης

Με χειροπέδες βρέθηκε ένα ζευγάρι Ελλήνων οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, όταν ακινητοποιήθηκαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών σε μια περιοχή του Δήμου Ηρακλείου το απόγευμα της Πέμπτης και κατά την διάρκεια ελέγχου στον οποίο υποβλήθηκαν διαπιστώθηκε ότι διακινούσαν ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα, στην κατοχή τους και μετά από έρευνα στα σπίτια τους, βρέθηκαν 51 γραμμάρια κοκαΐνης, δυο ζυγαριές, ένα μαχαίρι και 100 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και η μοτοσικλέτα. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Μίνι χασισοφυτεία σε αγρόκτημα στην Ηλεία

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στα χέρια αστυνομικών της Ασφαλείας Ήλιδας οι οποίοι αξιοποίησαν πληροφορίες έπεσε ένας Έλληνας το βράδυ της Πέμπτης, όταν έγινε έρευνα στο αγρόκτημά του σε περιοχή της Αμαλιάδας και βρέθηκαν μέσα σε γλαστράκια οκτώ δενδρύλλια κάνναβης. Τα χασισόδεντρα κατασχέθηκαν μαζί με 100 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης και ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του καλλιεργητή, όπου οι αστυνομικοί κατέσχεσαν και 59 φυσίγγια πυροβόλου όπλου. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.