ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ηράκλειο: Ο 30χρονος Ρομά που απείλησε με μαχαίρι διευθύντρια σχολείου δάγκωσε τον θείο του

Δεν πρόλαβε να φύγει από το Αυτόφωρο και βρέθηκε ξανά με χειροπέδες

Ηράκλειο: Ο 30χρονος Ρομά που απείλησε με μαχαίρι διευθύντρια σχολείου δάγκωσε τον θείο του

Ο 30χρονος Ρομά που απείλησε με μαχαίρι την διευθύντρια ενός σχολείου στο Ηράκλειο απαιτώντας την άμεση εγγραφή του παιδιού του, βρέθηκε ξανά με χειροπέδες, επειδή ξυλοφόρτωσε και… δάγκωσε έναν θείο του!

Ο 30χρονος φέρεται ότι, μόλις αφέθηκε ελεύθερος, ενεπλάκη σε καβγά με κάποιους αλλοδαπούς. Όταν τελείωσε το επεισόδιο, κατηγόρησε τον θείο του επειδή δεν τον προστάτευσε και στη συνέχεια του επιτέθηκε χτυπώντας τον με γροθιές και κλωτσιές ενώ τον δάγκωσε και στο αυτί! Ο τραυματισμένος άνδρας κάλεσε την Αστυνομία, οι άνδρες της οποίας πέρασαν χειροπέδες στον «νταή», που οδηγήθηκε εκ νέου στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο 30χρονος είχε κριθεί από το Αυτόφωρο ένοχος για απειλή κατά συρροή, εξύβριση κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία μαχαιριού και διατάραξη της λειτουργίας υπηρεσίας του δημοσίου και είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 26 μηνών. Όμως, δόθηκε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση υπό την προϋπόθεση ότι θα καταβάλει εγγύηση 1.000 ευρώ κι έτσι αφέθηκε ελεύθερος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.