ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Ηράκλειο: Συνελήφθη 28χρονος Πακιστανός για το βιασμό της 16χρονης στα Μάλια

Ο 28χρονος θα οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα

Ηράκλειο: Συνελήφθη 28χρονος Πακιστανός για το βιασμό της 16χρονης στα Μάλια

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ένας 28χρονος Πακιστανός ο οποίος φέρεται να βίασε μία 16χρονη από τη Βρετανία σε μπαρ των Μαλίων.

Ο άνδρας αρνείται τις κατηγορίες για βιασμό της ανήλικης και ισχυρίζεται πως υπήρξαν μόνο ερωτικές περιπτύξεις με τη συναίνεση της ανήλικης.

Όπως αναφέρει το creta24 η ανήλικη και η μητέρα της πήγαν στο μπαρ λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Τετάρτης, και όπως κατήγγειλε η ίδια, λίγες ώρες αργότερα έπεσε θύμα βιασμού από τον 28χρονο εργαζόμενο του καταστήματος, με τον οποίο είχαν γνωριστεί νωρίτερα.

Όπως είπε η ανήλικη, με τον 28χρονο είχαν ανταλλάξει προφίλ στο instagram. Μάλιστα έδειξε το προφίλ του 28χρονου στους αστυνομικούς και έτσι οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στη σύλληψή του.

Ο νεαρός μετά από όσα έγιναν στην τουαλέτα του μπαρ φαίνεται πως αντιλήφθηκε πως η ανήλικη πηγαίνει στη μητέρα της και έσπευσε να εξαφανιστεί από το κατάστημα. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν σε σπίτι ομοεθνούς του στα Μάλια, ο οποίος δεν είχε ιδέα για το τι είχε προηγηθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 28χρονος θα οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα, ενώ η ανήλικη δεν θέλησε να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.