ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Ηράκλειο: 17χρονη η κοπέλα που έπεσε από γέφυρα – Αυτοκτονία εξετάζουν οι αρχές (upd)

Αρχικά θεωρείτο ότι η νεαρή κοπέλα έπεσε ενώ προσπαθούσε να βγάλει φωτογραφία

Ηράκλειο: 17χρονη η κοπέλα που έπεσε από γέφυρα – Αυτοκτονία εξετάζουν οι αρχές (upd)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση 16:40) Μόλις 17 ετών φέρεται να ήταν η νεαρή που έπεσε από την γέφυρα Αποσελέμη στην Κρήτη και έχασε τη ζωή της το μεσημέρι της Πέμπτης (23/05).

Το νεαρό κορίτσι βρήκε τραγικό θάνατο περίπου στις 12:30 το μεσημέρι όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έπεσε στο κενό από γέφυρα του ΒΟΑΚ. Το ύψος της πτώσης εκτιμάται στα 50 μέτρα με τον θάνατό της να επέρχεται ακαριαία.

Οι πληροφορίες του neakriti.gr αναφέρουν ότι η 17χρονη φεύγοντας από το σχολείο δεν πήρε το λεωφορείο, όπως συνήθιζε κάθε μέρα, αλλά έφυγε με τα πόδια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το κορίτσι ακροβατούσε για ώρα πάνω στην προστατευτική μπάρα του ΒΟΑΚ και πως υπήρξαν οδηγοί που την απέτρεπαν από αυτή την επικίνδυνη ακροβασία.

Το σημείο που συνέβη το τραγικό περιστατικό είναι η γέφυρα Αποσελέμη μετά το τούνελ του ΒΟΑΚ στη Σταλίδα.

Πληροφορίες για επεισόδιο στο σχολείο – Έδινε Πανελλαδικές η 17χρονη

Νωρίτερα φέρεται να είχε υπάρξει κάποιο επεισόδιο στο σχολείο, που ενδεχομένως να προκάλεσε την αναστάτωσή της, όμως κι αυτό εξετάζεται από τις Αρχές οι οποίες ερευνούν με προσοχή τις συνθήκες της τραγωδίας. Μάλιστα, η 17χρονη ετοιμαζόταν να δώσει Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Αμέσως μετά το περιστατικό κλήθηκε η ΕΜΑΚ για τη ανάσυρση και μεταφορά της, το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία, ενώ στο σημείο έσπευσε και ιατροδικαστής. Ύστερα από περίπου δύο ώρες ανασύρθηκε το πτώμα της νεαρής κοπέλας που θα έκλεινε τα 18 της χρόνια τον Ιούνιο.

Η πρώτη εκδοχή ανέφερε ότι επρόκειτο για νεαρή γυναίκα, μέλος παρέας, που σταμάτησαν για να βγάλουν selfie στο σημείο και πως έχασε η 17χρονη έχασε την ισορροπία της και βρέθηκε στο κενό.

Προς το παρόν, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά και διερευνώνται όπως εκείνος της αυτοκτονίας ή και του ατυχήματος που προκάλεσε την θανατηφόρα πτώση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κορίτσι ήταν το μεσαίο παιδί πενταμελούς οικογένειας στην περιοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.