ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιστιοφόρο σκάφος με παράνομους μετανάστες εντοπίστηκε βορειοδυτικά της Καρπάθου

Κάποιος από τους επιβαίνοντες του σκάφους ειδοποίησε, μέσω του ευρωπαϊκού αριθμούς κλήσης 112, ότι βρίσκονται σε δυσχερή θέση

Ιστιοφόρο σκάφος με παράνομους μετανάστες εντοπίστηκε βορειοδυτικά της Καρπάθου

Εντοπίστηκε τις πρωινές ώρες σήμερα στη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά της Καρπάθου ιστιοφόρο σκάφος, στο οποίο επιβαίνει αδιευκρίνιστος -μέχρι στιγμής- αριθμός παράνομων μεταναστών.

Κάποιος από τους επιβαίνοντες του σκάφους ειδοποίησε, μέσω του ευρωπαϊκού αριθμούς κλήσης 112, ότι βρίσκονται σε δυσχερή θέση. Στο σημείο βρίσκονται ήδη τρία σκάφη του Λιμενικού και έχει ξεκινήσει η μετεπιβίβαση των παράνομων μεταναστών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χθες, Πέμπτη 20 Ιουλίου, η Λιμενική Αρχή Καλύμνου ενημερώθηκε για λέμβο σε δυσχερή θέση στην περιοχή μεταξύ Καλύμνου και Κω. Άμεσα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού απέπλευσε για την περιοχή, όπου εντόπισε είκοσι οκτώ άτομα (24 άνδρες, τρεις γυναίκες και ένα ανήλικο) στην Ψέριμο. Οι ανωτέρω επιβιβάστηκαν στο περιπολικό σκάφος του ΛΣ και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι της Καλύμνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.