ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Γιαννόπουλος για τον θάνατο των δύο βρεφών στην Αχαΐα: «Μην στοχοποιούμε τη μητέρα»

«Είναι ένα παιδί που δεν το πρόσεξε κανείς»

Κ.Γιαννόπουλος για τον θάνατο των δύο βρεφών στην Αχαΐα: «Μην στοχοποιούμε τη μητέρα»

Μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει την τραγική υπόθεση θανάτου, μέσα σε περίπου έναν χρόνο, δύο βρεφών της ίδιας οικογένειας από την Κάτω Αχαΐα. Στην υπόθεση αναφέρθηκε ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος.

Σε δηλώσεις στην «Πελοπόννησο», ο πρόεδρος του Συλλόγου, αναφέρθηκε στην επιχειρούμενη συσχέτιση της συγκεκριμένης τραγωδίας με την υπόθεση της Πισπιρίγκου και τόνισε πως πρέπει να σταματήσει κάθε προσπάθεια στοχοποίησης της 23χρονης μητέρας.

«Ένα παιδί το οποίο δεν πρόσεξε κανένας στο μεγάλωμά του δεν μπορεί να το στοχοποιείς και να το αποτελειώνεις», ανέφερε χαρακτηριστικά. Αργά το βράδυ της Τετάρτης το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε ανακοίνωση για την υπόθεση της Κ. Αχαΐας, γνωστοποιώντας πως «για την περίοδο 2017-2020 υπήρξαν ανώνυμες αναφορές στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή SOS 1056, για τις συνθήκες διαβίωσης της οικογένειας της μητέρας, οι οποίες υποδείκνυαν σαφώς την ευάλωτη θέση της» και αρμοδίως ενημερώθηκαν οι αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές.

Όπως έγινε γνωστό, η μητέρα, και ενώ το δύο μηνών κοριτσάκι νοσηλευόταν στο «Αγία Σοφία», επικοινώνησε με το «Χαμόγελο» και συγκεκριμένα με το Τμήμα Υγείας, για την παροχή βοήθειας σε διαδικαστικά ζητήματα, αλλά, πριν υπάρξει οποιαδήποτε παρέμβαση, «μας πήρε τηλέφωνο και μας είπε ότι το παιδί πέθανε και μας ζήτησε να καλύψουμε τα έξοδα κηδείας του» είπε ο κ. Γιαννόπουλος και πρόσθεσε:

«Δεν ξέραμε τίποτα για τη μικρή που μεγάλωνε τα παιδιά της, παρά μόνο την επικοινωνία που είχε με το “Χαμόγελο” για τη βοήθεια που ζήτησε για το δεύτερο παιδί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ποιος τη στήριξε όλα αυτά τα χρόνια; Ποιος της έδωσε τη δυνατότητα να σταθεί στα πόδια της και να αισθάνεται;» είπε καταλήγοντας ο κ. Γιαννόπουλος, αναφερόμενους στους επικριτές της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.