ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Κ.Πολυχρονόπουλος: «Δεν έχω παίξει σε τζόγο χρήματα του “Άλλου Ανθρώπου” – Η αλήθεια θα φανεί»

«Δεν έχω ούτε θυρίδες, ούτε ομόλογα ούτε παπάκι»

Κ.Πολυχρονόπουλος: «Δεν έχω παίξει σε τζόγο χρήματα του “Άλλου Ανθρώπου” – Η αλήθεια θα φανεί»

Ο δημιουργός της κοινωνικής κουζίνας Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και δήλωσε ότι  δεν έχει πάρει χρήματα από το ταμείο του «Άλλου Ανθρώπου» για να τα παίξει σε τυχερά παιχνίδια.

«Τα χρήματα του “Άλλου Ανθρώπου” πήγαιναν όλα στον «Άλλο Άνθρωπο», δεν έχω πάρει ούτε δέκα σεντς» ήταν οι απαντήσεις που έδωσε στις ερωτήσεις αν χρησιμοποιούσε τα χρήματα που έμπαιναν στους λογαριασμούς για να τα παίξει στον τζόγο.

Ο Πολυχρονόπουλος εξέφρασε επίσης τη βεβαιότητά του ότι «η αλήθεια θα φανεί» σε ότι αφορά τη διαχείριση των χρημάτων που έμπαιναν στους δύο λογαριασμούς (σ.σ. της μητέρας του και του γαμπρού του) και ότι δεν περίμενε ποτέ μετά από 13 χρόνια κοινωνικής δράσης να βρεθεί κατηγορούμενος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Πολυχρονόπουλος επανέλαβε ακόμα ότι τις κάρτες από τους δύο λογαριασμούς τις διαχειριζόταν ο ίδιος και ότι δεν διαθέτει άλλον ατομικό λογαριασμό. «Δεν έχω ούτε θυρίδες, ούτε ομόλογα ούτε παπάκι» ήταν η φράση που χρησιμοποίησε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.