ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κακοποίηση 22χρονης στον Βόλο: Γειτόνισσα αποκαλύπτει – «Έβγαινε για 10 λεπτά στην αυλή με κάμερα»

Ο εφιάλτης της νεαρής μητέρας αποκαλύφθηκε όταν κινητοποιήθηκαν οι γείτονες

Κακοποίηση 22χρονης στον Βόλο: Γειτόνισσα αποκαλύπτει – «Έβγαινε για 10 λεπτά στην αυλή με κάμερα»

Γειτόνισσα του ζευγαριού στον Βόλο αποκαλύπτει τη φρίκη που βίωνε η κακοποιημένη 22χρονη κοπέλα, την οποία η γειτονιά είχε δει ελάχιστα όλα αυτά τα χρόνια.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Έβγαινε λίγο μέχρι την αυλή 5 με 10 λεπτά με την παρουσία μιας κάμερας, την παρακολουθούσε και έμπαινε ξανά στο σπίτι».

Φυλακισμένη για δύο χρόνια μέσα στο σπίτι τους και απομονωμένη από τους γείτονες ήταν η 22χρονη που ζούσε ένα μαρτύριο στα χέρια του 28χρονου Αλβανού συζύγου της ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για τα βασανίστηρια στα οποία υπέβαλε την νεαρή κοπέλα.

Ο εφιάλτης της 22χρονης μητέρας αποκαλύφθηκε την περασμένη Πέμπτη όταν γείτονες κινητοποιήθηκαν ακούγοντας τις κραυγές της από το εσωτερικό του σπιτιού. Ο 28χρονος προσπάθησε να διαφύγει, όμως οι γειτόνισσες ενωμένες τον κράτησαν στο σημείο.

Η γειτόνισσα είπε: «Έφτασε στα όριά της και ακούστηκε και φώναζε. Τις άλλες μέρες έκλαιγε βουβά. (…) Με απειλούσε, με χτύπησε, μου είπε ”φύγε από το σπίτι μου, γυναίκα μου είναι, δικιά μου, είναι κτήμα μου” (…) Του είπα ”δεν πας πουθενά, θα περιμένεις εδώ να έρθει η Αστυνομία και τότε κράτησε τα χέρια και μου έριξε μια κουτουλιά (…) Αυτός το μόνο που είπε είναι ”θα βγω και θα σας σκοτώσω”»

«Φοβάμαι για το παιδί μου» λέει η 22χρονη

«Φοβάμαι πολύ για τη ζωή μου και για το παιδί μου. Όταν βγήκα έξω απότο σπίτι, το πρώτο πράγμα που είπα είναι «Σωθήκαμε» και θέλω να επιστρέψω στους δικούς μου. Χρωστάω πολλά στους γείτονές μου, οι οποίοι έσωσαν τη ζωή μου και το παιδί μου», φέρεται να είπε η 22χρονη στην Ελληνική Αστυνομία, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

«Δεν τη χτύπησα» υποστηρίζει ο 28χρονος

«Δεν τη χτύπησα, δεν προσπάθησα να τη στραγγαλίσω», φέρεται να υποστηρίζει από την πλευρά του, ο 28χρονος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την Δευτέρα, η 22χρονη θα εξεταστεί από ιατροδικαστή, ενώ την Τρίτη ο 28χρονος θα περάσει την πόρτα του εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.