ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καλαμάτα: Νεκρός 29χρονος μετά από τροχαίο – Συνελήφθη 54χρονος που τον τραυμάτισε και τον εγκατέλειψε

Ο άνδρας αρνείται τις κατηγορίες και πως οδηγούσε το αυτοκίνητο

Καλαμάτα: Νεκρός 29χρονος μετά από τροχαίο – Συνελήφθη 54χρονος που τον τραυμάτισε και τον εγκατέλειψε

Δυστύχημα με θύμα έναν 29χρονο από την Αλβανία σημειώθηκε στην Καλαμάτα τα ξημερώματα της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, το τροχαίο έγινε στην διασταύρωση των οδών Ακρίτα και Κρήτης, λίγο πριν τις 5 το πρωί και σύμφωνα με πληροφορίες του tharrosnews, 29χρονος με το μοτοποδήλατό του κινείτο επί της οδού Ακρίτα, με κατεύθυνση από νότο προς βορρά.

Το αυτοκίνητο κινείτο επί της οδού Κρήτης, με κατεύθυνση από δύση προς ανατολή.

Τα οχήματα συγκρούσθηκαν πλαγιομετωπικά, με τον 29χρονο οδηγό της μηχανής να τραυματίζεται πολύ σοβαρά.

Ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος και αβοήθητο τον 29χρονο, ο οποίος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας με την κατάστασή του να είναι κρίσιμη.

Τελικά, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 29χρονος κατέληξε την Δευτέρα.

Όπως συνεχίζει το tharrosnews, το αυτοκίνητο, το οποίο ήταν νοικιασμένο από εταιρεία, βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην οδό Βύρωνος.

Η Τροχαία, έπειτα από αναζητήσεις, λίγες ώρες αργότερα συνέλαβε στο σπίτι του έναν 54χρονο συνταξιούχο στρατιωτικό, υπήκοο ΗΠΑ, με ελληνική καταγωγή.

Ο 54χρονος που συνελήφθη αρνείται τις κατηγορίες και πως οδηγούσε το αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τις εξηγήσεις που έδωσε, το αυτοκίνητο το είχε νοικιάσει και είχε έρθει πριν δύο ημέρες στην Καλαμάτα, απ’ όπου κατάγεται για οικογενειακές διακοπές.

Ισχυρίστηκε δε, ότι το αυτοκίνητο το χρησιμοποιούσαν και άλλα μέλη της οικογένειάς του, άφηνε τα κλειδιά επάνω και υποστήριξε πως κάποιος το έκλεψε εκείνη τη μέρα και ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση με το δυστύχημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την Δευτέρα ο ο 54χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, όπου μετά τις εξηγήσεις που έδωσε αφέθηκε ελεύθερος και θα λάβει κλήση για τακτική δικάσιμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.