ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Καλλιθέα: «Δεν συνήθιζε να τρέχει» δηλώνει η οικογένεια του 32χρονου οδηγού που παρέσυρε και σκότωσε τη 12χρονη

«Συνήθως δεν οδηγούσε και πέρα από τη Γλυφάδα. Έτυχε δηλαδή χθες να πάει λόγω της δουλειάς. Τι να πω; Είναι απίστευτο»

Καλλιθέα: «Δεν συνήθιζε να τρέχει» δηλώνει η οικογένεια του 32χρονου οδηγού που παρέσυρε και σκότωσε τη 12χρονη

«Το κυριότερο θέμα είναι το παιδάκι και έπειτα είναι ο (…), που ούτως ή άλλως είναι πολύ κλειστός και πολύ ευαίσθητος σαν άνθρωπος και φαίνεται ήδη ότι έχει το αίσθημα της αυτοτιμωρίας. Είναι σε άσχημη κατάσταση. Αυτή τη στιγμή είναι στον εισαγγελέα», δήλωσε το οικογενειακό περιβάλλον του 32χρονου οδηγού, ο οποίος ευθύνεται για το τροχαίο στην Καλλιθέα που είχε σαν αποτέλεσμα να παρασυρθεί και να χάσει τη ζωή του ένα δωδεκάχρονο κορίτσι.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι, όταν στην κάθοδο της Θησέως ένα Ι.Χ μάρκας smart κινείτο σε ευθεία πορεία.

Η 12χρονη μαζί με την αδελφή της είχαν ανέβει πάνω στο διάζωμα και προσπάθησαν να διασχίσουν τον δρόμο λίγα μέτρα κάτω από τη διάβαση πεζών και το φανάρι της διασταύρωσης Θησέως και Σπάρτης.

Το όχημα δεν πρόλαβε να αποφύγει την 12χρονη, με αποτέλεσμα να την παρασύρει από την δεξιά πλευρά του.

Σύμφωνα με την πλευρά του 32χρονου οδηγού προσπάθησε να αποφύγει το νεαρό κορίτσι με κάθε τρόπο, ενώ το οικογενειακό του περιβάλλον ισχυρίζεται πως δεν συνήθιζε να τρέχει με αυτό το αυτοκίνητο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το αυτοκίνητο είναι από τα smartάκια της πρώτης γενιάς κιόλας, με τα 40 άλογα, που λέμε να είναι κανένας κάγκουρας που τρέχει και κάνει όλη μέρα τέτοια. Συνήθως δεν οδηγούσε και πέρα από τη Γλυφάδα. Έτυχε δηλαδή χθες να πάει λόγω της δουλειάς. Τι να πω; Είναι απίστευτο», αναφέρει η οικογένεια του οδηγού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.