ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κάλυμνος: Εξάρθρωση σπείρας που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στο νησί

Η αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις

Κάλυμνος: Εξάρθρωση σπείρας που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στο νησί

Στην εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στην Κάλυμνο προχώρησαν οι Αρχές, συλλαμβάνοντας παράλληλα τρία μέλη της.

Αναλυτικότερα, εξαρθρώθηκε χθες 20 Οκτωβρίου 2022 στην Κάλυμνο, εγκληματική ομάδα που δραστηριοποιείτο σε διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Συνελήφθησαν τρεις Έλληνες (δύο άνδρες και μια γυναίκα) ηλικίας 32, 38 και 41 ετών, ενώ στην ίδια υπόθεση εμπλέκονται και έχει ταυτοποιηθεί η δράση ακόμη τεσσάρων προσώπων.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης συμμορίας, προμήθειας – κατοχής – μεταφοράς – διακίνησης ναρκωτικών και οπλοκατοχής.

Όπως διακριβώθηκε στο πλαίσιο επισταμένης και μεθοδικής αστυνομικής έρευνας, ο 41χρονος ως αρχηγικό μέλος, από τον Οκτώβριο του 2021, είχε συγκροτήσει εγκληματική ομάδα με τη συμμετοχή των υπολοίπων δραστών και υπό την καθοδήγηση του, προέβαιναν σε προμήθεια, παραλαβή και περαιτέρω διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων κάνναβης σε τοξικομανείς αποκομίζοντας μεγάλο χρηματικό όφελος.

Για τον τερματισμό της εγκληματικής τους δραστηριότητας, έπειτα από αξιολόγηση στοιχείων, χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση η οποία περιλάμβανε έρευνες σε κατοικίες, χώρους και οχήματα των δραστών, όπου κατά τη διάρκεια της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: 3 κιλά και 40 γραμμάρια κάνναβη ακατέργαστη σε αυτοσχέδιες συσκευασίες εντός δέματος που είχε παραλάβει ο 32χρονος, 2 κυνηγετικά όπλα και 2 κινητά τηλέφωνα με ισάριθμες συνδέσεις τηλεφωνίας.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του 41χρονου και ακόμη δυο συνεργών του ισχύουν περιοριστικοί όροι για παρόμοια υπόθεση. Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.