ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κάλυμνος: Χειροπέδες σε έναν 29χρονο που πήγε σε σουπερμάρκετ… με το σπαθί του

Φωνάζοντας και κραδαίνοντας το σπαθί, περίπου 80 εκατοστών, αναζητούσε κάποιο άτομο

Κάλυμνος: Χειροπέδες σε έναν 29χρονο που πήγε σε σουπερμάρκετ… με το σπαθί του

Χειροπέδες σε έναν 29χρονο πέρασαν οι αρχές το απόγευμα της Τετάρτης (27.3.2024) στην Κάλυμνο, καθώς κυκλοφορούσε στους δρόμους του νησιού κραδαίνοντας ένα σπαθί!

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε δρόμους γύρω από την εκκλησία του Χριστού, ενώ σύμφωνα με το kalymnos-news.gr o 29χρονος μπήκε σε έξαλλη κατάσταση μέσα σε ένα σουπερμάρκετ της Καλύμνου.

Φωνάζοντας και κραδαίνοντας το σπαθί, περίπου 80 εκατοστών, αναζητούσε κάποιο άτομο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπάλληλος του καταστήματος ειδοποίησε την αστυνομία, που κατέφτασε άμεσα στο σημείο και τον συνέλαβε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.