ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Καραμπόλα 4 οχημάτων στην Περιφερειακή Θεσσαλονίκης – Τραυματίστηκε 8χρονη

Aυτή την στιγμή επικρατεί κυκλοφοριακό «κομφούζιο» στο σημείο

Καραμπόλα 4 οχημάτων στην Περιφερειακή Θεσσαλονίκης – Τραυματίστηκε 8χρονη

Kαραμπόλα μεταξύ 4 οχημάτων σημειώθηκε στην Περιφερειακή Οδό στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα κοριτσάκι ηλικίας 8,5 ετών.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, στην Περιφερειακή Οδό, στο ρεύμα προς ανατολικά, πριν από το ύψος του τούνελ της Τούμπας τέσσερα ΙΧ συγκρούστηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ανήλικου κοριτσιού.

Aυτή την στιγμή επικρατεί κυκλοφοριακό «κομφούζιο» στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα πριν από το τουνέλ της Τούμπας με κατεύθυνση προς τα Ανατολικά.

Να σημειωθεί πως στο σημείο βρίσκεται η τροχαία για να ρυθμίσει την κυκλοφορία των οχημάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.