ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Καρδίτσα: Άνδρας χτύπησε με πέτρα στο κεφάλι συνάδελφό του

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Καρδίτσας

Καρδίτσα: Άνδρας χτύπησε με πέτρα στο κεφάλι συνάδελφό του

Για ασήμαντο λόγο διαπληκτίστηκαν δυο Έλληνες κατά την διάρκεια χωματουργικών εργασιών που βρίσκονταν σε εξέλιξη σε ένα κοινοτικό αντλιοστάσιο σε περιοχή του Δήμου Μουζακίου στην Καρδίτσα, αλλά ο ένας από αυτούς βγήκε εκτός εαυτού και κόντεψε να σκοτώσει τον άλλον!

Ο δράστης, πυο συμμετείχε στο έργο, έσπρωξε βίαια το θύμα με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος, αλλά στη συνέχεια άρπαξε από το έδαφος μια πέτρα και τον χτύπησε με αυτήν στο κεφάλι τραυματίζοντάς τον! Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Καρδίτσας, όπου οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη νοσηλεία του λόγω της κατάστασής του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν ολοκληρώθηκε η προανάκριση για το επεισόδιο και ταυτοποιήθηκε ο δράστης, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Καρδίτσας, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία με την βαριά κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.