ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Κάρπαθος: Ποινή κάθειρξης 11 ετών σε Πακιστανό για το βιασμό μαθήτριας Δημοτικού

Ο 25χρονος υποστήριξε ότι δε γνώριζε ότι το κοριτσάκι ήταν ανήλικο

Κάρπαθος: Ποινή κάθειρξης 11 ετών σε Πακιστανό για το βιασμό μαθήτριας Δημοτικού

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου, επέβαλε ποινή κάθειρξης 11 ετών στον 25χρονο Πακιστανό που ζει στην Κάρπαθο, για βιασμό και για αποπλάνηση ανήλικης που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.

Από τον πρώτο βαθμό, του αναγνωρίστηκε μόνο το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη.

Σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», τον Απρίλιο του 2020 καταγγέλθηκε το αδίκημα από την μητέρα της 11χρονης στους αστυνομικούς του ΑΤ Καρπάθου και ακολούθησε η σύλληψη του άνδρα στην Κάρπαθο.

Η 11χρονη την ίδια ημέρα είχε φύγει από το σπίτι της και η μητέρα και η αδελφή της την αναζήτησαν στην γειτονιά. Την εντόπισαν να βγαίνει από διαμέρισμα πολυκατοικίας που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του Πακιστανού.

Η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε στην αδελφή της ότι είχε βρεθεί ξανά με τον κατηγορούμενο στο σπίτι του και εκείνος την είχε φιλήσει επανειλημμένως στο στόμα και την είχε εξαναγκάσει σε ασελγείς πράξεις.

Φέρεται να προέκυψε ότι γνωρίστηκε με την ανήλικη προ 10ημέρου.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη και ομολόγησε τα όσα του αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι δε γνώριζε ότι το κοριτσάκι ήταν ανήλικο!

Στην απολογία του ανακάλεσε εν μέρει τα όσα ομολόγησε προανακρινόμενος , αρνούμενος ότι είχε ερωτική πράξη με την ανήλικη. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, το κορίτσι του είπε ότι ήταν 20 ετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια, ότι σύμφωνα με καταθέσεις μαρτύρων, ο Πακιστανός γνωρίστηκε με την 11χρονη έξω από Δημοτικό σχολείο ενώ το παιδί φέρεται να τον είχε ενημερώσει ότι είναι μαθήτρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.