ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Κατάρρευση γέφυρας στην Πάτρα – Συγκλονίζει μαρτυρία τραυματία: «Ακούσαμε το σφυρί και δεν προλάβαμε να βγούμε»

«Όσοι είμαστε από κάτω και κόβαμε, είχαμε εντολή να μπούμε, αλλά ξαφνικά ακούσαμε το σφυρί να χτυπάει»

Κατάρρευση γέφυρας στην Πάτρα – Συγκλονίζει μαρτυρία τραυματία: «Ακούσαμε το σφυρί και δεν προλάβαμε να βγούμε»

Τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε από την κατάρρευση της γέφυρας στα Μποζαΐτικα της Πάτρας περιέγραψε μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό ένας από τους τραυματίες, και συγκεκριμένα ο Μάριος Κουτρουμπάνος.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Όπως έπεσε η γέφυρα μας πέταξε πάνω σε πέτρες… Μόλις ακούσαμε το σφυρί να χτυπάει χωρίς να μας δώσουν εντολή να εκκενώσουμε, πήγαμε να απομακρυνθούμε αλλά δεν προλάβαμε… Όσοι είμαστε από κάτω και κόβαμε, είχαμε εντολή να μπούμε, αλλά ξαφνικά ακούσαμε το σφυρί να χτυπάει… στο τρίτο χτύπημα έπεσε η γέφυρα και τους πλάκωσε όλους».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Ακούσαμε το σφυρί και δεν προλάβαμε να βγούμε…».

Να σημειωθεί ότι στη γέφυρα γίνονταν προγραμματισμένες εργασίες κατεδάφισης το μεσημέρι της Κυριακής (23.07.2023) και μεγάλος αριθμός ατόμων βρισκόταν στο οδόστρωμα για να μαζέψει υλικά ανακύκλωσης.

Από τα μπάζα και τα 2 μηχανήματα έργου καταπλακώθηκαν 15 άτομα που με ασθενοφόρα διακομίστηκαν στα νοσοκομεία της Πάτρας. Δυστυχώς ένας άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του, άλλος ένας είναι βαριά τραυματίας- κι άλλοι 7 νοσηλεύονται.

Οι αρμόδιες Αρχές έχουν ξεκινήσει ήδη έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος, ενώ συνελήφθησαν ο υπεύθυνος των εργασιών και 3 χειριστές μηχανημάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο συνεχίζονται οι εργασίες απομάκρυνσης των τμημάτων της γέφυρας που κατέρρευσαν με στόχο την πιθανή εύρεση άλλων τραυματιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.