Καβάλα: Δύο τροχαία ατυχήματα με τραυματισμούς – Στο νοσοκομείο 11χρονη

Κανένας τραυματισμός δεν φαίνεται να είναι σοβαρός

Καβάλα: Δύο τροχαία ατυχήματα με τραυματισμούς – Στο νοσοκομείο 11χρονη

Τροχαίο με μια 11χρονη τραυματία σημειώθηκε τη Δευτέρα (15/8) στην Καβάλα.

Συγκεκριμένα, το τροχαίο σημειώθηκε εντός του αστικού ιστού, όταν όχημα που κινούνταν επί της οδού Τενέδου, για άγνωστο λόγο, στο ύψος της ακτής Ραψάνης, συγκρούστηκε με δεύτερο όχημα -που κινούταν προς την ίδια κατεύθυνση-, εξετράπη της πορείας του, ανέβηκε στη διαχωριστική νησίδα και προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού.

Από το συμβάν τραυματίστηκε μια 11χρονη η οποία διακομίστηκε στο Νοσοκομείο της Καβάλας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπως αναφέρει το xanthi2.gr.

Στο σημείο έσπευσε, πέρα από κλιμάκιο της Τροχαίας Καβάλας, και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Μάλιστα, σημειώθηκε και ένα δεύτερο τροχαίο, αυτή τη φορά εκτός αστικού ιστού και συγκεκριμένα στον κόμβο εξόδου της Εγνατίας Οδού προς το πορθμείο της Κεραμωτής και το Αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος».

Τα δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα την ανατροπή του ενός και τον τραυματισμό των επιβαινόντων.

Ευτυχώς, και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις, οι τραυματισμοί των εμπλεκομένων, οδηγών και επιβαινόντων, φέρεται να μην είναι σοβαροί.

Εικόνες που δημοσίευσε η τηλεόραση του CENTER από το συμβάν

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.