ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καβάλα: Συνελήφθη αστυνομικός «μαϊμού» που φέρεται να βίαζε γυναίκες μέσα σε διαμέρισμα Airbnb

Οι καταγγελίες που οδήγησαν στην σύλληψη του άνδρα

Καβάλα: Συνελήφθη αστυνομικός «μαϊμού» που φέρεται να βίαζε γυναίκες μέσα σε διαμέρισμα Airbnb

Ένας 29χρονος άνδρας συνελήφθη στην Καβάλα έπειτα από καταγγελίες γυναικών που υποστηρίζουν ότι έπεσαν θύματα βιασμού μέσα σε διαμέρισμα Airbnb.

Ο ίδιος φέρεται να δήλωνε στις κοπέλες αστυνομικός και να τις οδηγούσε σε διαμέρισμα Airbnb. Όπως υποστηρίζουν οι γυναίκες, ο νεαρός τις κακοποιούσε σεξουαλικά και πριν τις αφήσει ελεύθερες, έκλεβε τα χρήματα που είχαν πάνω τους.

Κατηγορούμενος για αντιποίηση αρχής, βιασμό και ληστεία, οδηγείται στη δικαιοσύνη 29χρονος με καταγωγή από τη Ξάνθη. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, τουλάχιστον δύο φορές, η μία πρόσφατα, έκλεισε ραντεβού με γυναίκες, τις οποίες συνάντησε σε διαμερίσματα Airbnb στην Καβάλα.

Δήλωνε σε αυτές πως είναι αστυνομικός, επιδεικνύοντας μάλιστα και όπλο. Το οποίο εκ των υστέρων αποδείχθηκε ψεύτικο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την ερωτική τους συνεύρεση (οι ίδιες ισχυρίζονται χωρίς τη θέληση τους), αποσπούσε από αυτές χρήματα. Τα ραντεβού κλείνονταν μέσω ιστοσελίδας. Λεπτομέρειες αναμένεται να γίνουν γνωστές τις αμέσως επόμενες ώρες μέσω επίσημης ενημέρωσης της αστυνομίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.