ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κηφισιά: Για τα «μάτια» ενός κοριτσιού η άγρια συμπλοκή ανηλίκων με τους δύο τραυματίες

«Τους χτυπούσαν με καδρόνια» λέει αυτόπτης μάρτυρας

Κηφισιά: Για τα «μάτια» ενός κοριτσιού η άγρια συμπλοκή ανηλίκων με τους δύο τραυματίες

Μια κοπέλα ήταν η αφορμή για τον άγριο ξυλοδαρμό ανηλίκων το βράδυ της περασμένης Κυριακής (24/9) στην Κηφισιά, όπου δύο παιδιά, μόλις 15 ετών, κατέληξαν στο νοσοκομείο.

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε για το αιματηρό συμβάν που εκτυλίχθηκε στην Κηφισιά: «Είδαμε γύρω στα 30 άτομα να κυνηγούν 2 παιδιά. Τους είχαν βάλει κάτω και τους χτυπούσαν με καδρόνια! Στο κεφάλι, στο σώμα, με κλωτσιές, με μπουνιές»

Ραντεβού για ξύλο για τα… μάτια μιας κοπέλας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι δύο ομάδες μαθητών βρέθηκαν στην περιοχή των βορείων προαστίων μετά από ραντεβού που έδωσαν μέσω social media. Οι… αρχηγοί των δύο αντιπάλων στρατοπέδων είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς που αφορούσαν τα… ματιά μιας κοπέλας, είχαν δώσει και στο παρελθόν αντίστοιχο ραντεβού, όμως η κόντρα και οι διαδικτυακοί καβγάδες συνεχίζονταν μέχρι και σήμερα.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που δημοσίευσε το Action24, φαίνεται η στιγμή της αιματηρής συμπλοκής ανάμεσα στους ανήλικους. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ένας νεαρός βρίσκεται πεσμένος στον δρόμο και από πάνω του ομάδα ατόμων τον ξυλοκοπά με μανία.

Όπως έχει γίνει γνωστό, τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, συνέλαβαν συνολικά 9 νεαρούς ηλικίας 14 και 15 ετών, όλοι τους μέλη της ομάδας που κατάφεραν τα χτυπήματα στους δύο τραυματίες. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για βαριές σωματικές βλάβες.

«Με τρομάξανε, είχα τη μικρή στις κούνιες και είδα που τρέχανε» δηλώνει σοκαρισμένη μητέρα που βρισκόταν με την κόρη της στο Άλσος Κηφισιάς.

Οι αστυνομικοί, που έφτασαν γρήγορα στο σημείο, εντόπισαν και κατέσχεσαν ένα ξύλινο ρόπαλο το οποίο είχε πάνω αίματα και φαίνεται να χρησιμοποιήθηκε στη συμπλοκή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.