Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Κολωνάκι: «Δεν ήμουν καν θαμώνας απλά περνούσα από το σημείο – Αν έφτανα 2” μετά δεν θα ζούσα» είπε τραυματίας

Από την τρελή πορεία του οχήματος τραυματίστηκαν συνολικά 11 άνθρωποι

Κολωνάκι: «Δεν ήμουν καν θαμώνας απλά περνούσα από το σημείο – Αν έφτανα 2” μετά δεν θα ζούσα» είπε τραυματίας

Ένας από τους τραυματίες του ατυχήματος με το πολυτελές τζιπ που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Κολωνάκι μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και περιέγραψε τη στιγμή που ο ίδιος σώθηκε από τύχη.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε: «Δεν ήμουν καν θαμώνας απλά περνούσα από το σημείο. Αν έφτανα 2 δευτερόλεπτα μετά δεν θα ζούσα».

Παράλληλα ανέφερε πώς «το μόνο που πρόλαβα να κάνω ήταν να γυρίσω το κεφάλι και είδα ένα τζιπ να έρχεται στον κόσμο. Το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ ήταν πως να σωθώ. Ο άνθρωπος που συνομιλούσα είναι τώρα στην εντατική».

Από την τρελή πορεία του οχήματος τραυματίστηκαν συνολικά 11 άνθρωποι, με έξι να νοσηλεύονται και έναν εξ αυτών να έχει μεταφερθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για προληπτικούς λόγους.

Το χρονικό

Ένα μαύρο πολυτελές SUV, χωρίς οδηγό, μετατράπηκε σε όχημα καταστροφής, παρασύροντας τραπέζια και θαμώνες γνωστού εστιατορίου και αφήνοντας πίσω του 11 τραυματίες και εικόνες χάους.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, στην οδό Λουκιανού, το σταθμευμένο τζιπ άρχισε να κυλάει ανεξέλεγκτα. Μέσα σε δευτερόλεπτα, έφτασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στον εξωτερικό χώρο του πολυσύχναστου μπαρ – εστιατορίου, συνθλίβοντας τραπέζια και παρασύροντας ανθρώπους.

Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας που αποτύπωσαν την πορεία του SUV καρέ – καρέ.

Ο παρκαδόρος επιχείρησε μάταια να το συγκρατήσει φωνάζοντας στον κόσμο να τρέξει. Όμως η φόρα του αυτοκινήτου και η κλίση του δρόμου έκαναν το μοιραίο αναπόφευκτο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.