Κολωνός: Έρχονται νέες συλλήψεις για τον βιασμό της 12χρονης – Γνωστό πρόσωπο στο στόχαστρο των αρχών

Τι αναμένεται να υποστηρίξει ο Ηλίας Μίχος στη συμπληρωματική απολογία του

Κολωνός: Έρχονται νέες συλλήψεις για τον βιασμό της 12χρονης – Γνωστό πρόσωπο στο στόχαστρο των αρχών

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες σε ό,τι αφορά την υπόθεση εκπόρνευσης και βιασμών της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως στο στόχαστρο των αστυνομικών αρχών έχει μπει ένα πρόσωπο ευρέως γνωστό.

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται προκειμένου να έρθουν στο φως κι άλλα στοιχεία για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως γίνονται ακόμη και ανακτήσεις διαγραμμένων μηνυμάτων, προκειμένου να έρθουν όλα στο φως και να συλληφθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Μπαλάσκας: «Αναμένεται καραμπινάτη σύλληψη»

«Αναμένεται να γίνουν ακόμα δύο συλλήψεις, η μία μάλιστα θα είναι καραμπινάτη και θα προκαλέσει αίσθηση. Πρόκειται σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, να είναι δημόσιο πρόσωπο. Το παιδί έχει ξεκλειδώσει και δίνει συνεχώς νέα στοιχεία», δήλωσε ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στο Open για την υπόθεση μαστροπείας και βιασμού της 12χρονης.

Συνεχίζονται οι έρευνες

Τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ελληνικής αστυνομίας κάνουν φύλλο και φτερό τα πάντα, ενώ ανακτούν ακόμη και διαγραμμένα αρχεία. Αυτό σημαίνει πως ακόμη και αν κάποιος προσπάθησε να σβήσει τα ίχνη του, οι αρχές μπορούν να τα ανακτήσουν και δεν αποκλείεται τις αμέσως επόμενες ημέρες να υπάρξουν νέες κλήσεις στη ΓΑΔΑ.

Τι αναμένεται να υποστηρίξει ο Ηλίας Μίχος στη συμπληρωματική απολογία του

Ο Ηλίας Μίχος θα δώσει στις 6 Μαρτίου συμπληρωματική απολογία ενώπιον της ανακρίτριας, κατηγορούμενος ως βιαστής και «εγκέφαλος» του κυκλώματος μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το Star, ο Ηλίας Μίχος αναμένεται να παραδεχθεί ότι ασέλγησε στη 12χρονη αλλά θα αρνηθεί την κατηγορία της μαστροπείας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Μίχος θα αρνηθεί ότι είχε δεύτερο κινητό και θα υπονοήσει ότι ίσως η μητέρα του παιδιού ήταν αυτή που την εξέδιδε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.