ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κολωνός: Η εισαγγελέας ζήτησε να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι καταδικασθέντες πλην Μίχου και Μιχάλη 

Σε όσους δόθηκε αναστολή μέχρι την έφεση επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι

Κολωνός: Η εισαγγελέας ζήτησε να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι καταδικασθέντες πλην Μίχου και Μιχάλη 

Η εισαγγελέας ζήτησε να αφεθούν ελεύθεροι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό οι 17 κατηγορούμενοι για την σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης από τον Κολωνό.

Έτσι στη φυλακή θα παραμείνουν μόνο ο Ηλίας Μίχος και ο αποκαλούμενος «Μιχάλης». Εκτός φυλακής θα βρεθεί άμεσα και η μητέρα της 12χρονης.

Λίγο νωρίτερα, η εισαγγελέας είχε προτείνει να δοθεί ανασταλτικό αποτέλεσμα στις εφέσεις των 17 καταδικασθέντων για αδικήματα όπως γενετήσιες πράξεις με ανήλικη, απόπειρα γενετήσιων πράξεων και παιδική πορνογραφία.

Το δικαστήριο, τελικά, αποδέχθηκε την πρόταση και έτσι, πλην του Ηλία Μίχου και του καταδικασμένου ως δεύτερου μαστροπού, του αποκαλούμενου «Μιχάλη», οι υπόλοιποι καταδικασθέντες για τη σεξουαλική εκμετάλλευση της 12χρονης καθώς και η μητέρα της θα βρεθούν εκτός φυλακής μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Σε όσους δόθηκε αναστολή μέχρι την έφεση επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι (κατά περίπτωση απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση σε ΑΤ) και σε κάποιους χρηματικές εγγυήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα, το δικαστήριο προχώρησε στη συγχώνευση των ποινών για τον Μίχο και τον «Μιχάλη». Για τον 55χρονο ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ αποφάσισε ποινή ισόβιας κάθειρξης συν 27 έτη κατά συγχώνευση (εκτιτέα τα 20) και για τον 59χρονο πρώην ναυτικό ποινή κατά συγχώνευση 18 ετών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.