ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κολωνός: Πήραν προθεσμία για την Τρίτη οι νέοι συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης (upd)

Δεν αποκλείεται ο κύκλος των κατηγορουμένων να ανοίξει και άλλο

Κολωνός: Πήραν προθεσμία για την Τρίτη οι νέοι συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης (upd)

(Ανανέωση, αρχικό κείμενο 13:45). Προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη έλαβαν το μεσημέρι της Παρασκευής από τον αρμόδιο ανακριτή οι νέοι συλληφθέντες για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό.

Οι νέοι συλληφθέντες θα απολογηθούν σε νέο ανακριτή για τις πράξεις, που κατά περίπτωση αντιμετωπίζουν και αυτές είναι γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής με ανήλικη και πορνογραφία.

Αμέσως μετά την απολογία τους ο ανακριτής και ο εισαγγελέας θα αποφασίσουν αν θα τους προφυλακίσουν.

Πάντως δεν αποκλείεται ο κύκλος των κατηγορουμένων να ανοίξει και άλλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.