ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κόρη γνωστού δημοσιογράφου είναι η 16χρονη από τον Βύρωνα που της έδωσαν «κοκτέιλ» ναρκωτικών και βρίσκεται σε κώμα

Οι γιατροί δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή

Κόρη γνωστού δημοσιογράφου είναι η 16χρονη από τον Βύρωνα που της έδωσαν «κοκτέιλ» ναρκωτικών και βρίσκεται σε κώμα

Κρίσιμη συνεχίζει να είναι η κατάσταση της υγείας της 16χρονης που πήρε κοκτέιλ ναρκωτικών σε σπίτι στον Βύρωνα και τώρα βρίσκεται σε κώμα η οποία όπως αποκαλύφθηκε είναι κόρη γνωστού δημοσιογράφου.

Η νεαρή κοπέλα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός» της Αθήνας, ενώ τα 5 μέλη της συμμορίας που της χορήγησε τα ναρκωτικά, βρίσκονται σήμερα ενώπιον της δικαιοσύνης.

Η 16χρονη είναι κόρη πολύ γνωστού δημοσιογράφου, με την οικογένεια να είναι συντετριμμένη για το γεγονός. Η 16χρονη βρέθηκε στο νοσοκομείο, αφού πήρε το ναρκωτικό «σίσα» σε συνδυασμό με άλλες ουσίες.

Όταν το παιδί έφτασε στο νοσοκομείο, ήταν νεκρό και την επανέφεραν. Τώρα είναι σε κωματώδη κατάσταση.

Ανακάτεψε ναρκωτικά με σίσα που γίνεται με διαλύτη από υγρά μπαταρίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συμμορία συμμετείχαν δύο 17χρονοι, ενώ οι υπόλοιποι ενήλικες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.