ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Κως: Αλισβερίσι ναρκωτικών έφερε τρεις συλλήψεις – Η διακίνηση γινόταν μέσα στο σπίτι που έμεναν (φώτο)

Οι δύο από τους τρεις δράστες προμήθευαν ενδιαφερόμενους τοξικομανείς με ουσίες

Κως: Αλισβερίσι ναρκωτικών έφερε τρεις συλλήψεις – Η διακίνηση γινόταν μέσα στο σπίτι που έμεναν (φώτο)

Τρεις Έλληνες ηλικίας 48, 45 και 38 συνελήφθησαν την Παρασκευή (20/1) στην Κω,  σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης εγκληματικής ομάδας, κατοχής – διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και οπλοκατοχής.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε κατά τη διερεύνηση υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών, ο 48χρονος και ο 45χρονος προμήθευαν ενδιαφερόμενους τοξικομανείς με ναρκωτικές ουσίες πραγματοποιώντας τις συναλλαγές στο χώρο της διαμονής τους.

Για τον τερματισμό της εγκληματικής τους δραστηριότητας οργανώθηκε αστυνομική δράση στο πλαίσιο της οποίας εντοπίστηκε ο 38χρονος να βγαίνει από την κατοικία των δραστών έχοντας στην κατοχή του μικροσυσκευασία με ηρωίνη βάρους 5,2 γραμμαρίων.

Άμεσα ακολούθησε έρευνα σε κατοικίες των δραστών όπου βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν: ηρωίνη 5,4 γραμμαρίων, κάνναβη βάρους 1,8 γραμμαρίων, 14,5 ναρκωτικά φαρμακευτικά δισκία, χωρίς ιατρική συνταγή, 3 μαχαίρια, ρόπαλο και πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος, σύνεργα θρυμματισμού και καπνίσματος ναρκωτικών, κινητό τηλέφωνο και 665 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω. Η εξιχνίαση της υπόθεσης εντάσσεται στις ειδικές επιχειρησιακές δράσεις των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.