ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

52χρονος πέταξε πέτρα στο προεδρείο του δικαστηρίου στην Κω

Ήταν σε διαμάχη με την πρώην σύζυγό του και είχε υποβάλλει πάνω από 50 μηνύσεις

52χρονος πέταξε πέτρα στο προεδρείο του δικαστηρίου στην Κω

Ένα σοβαρό περιστατικό εκτυλίχτηκε στα δικαστήρια της Κω, με έναν 52χρονο να πετάει πέτρα στο προεδρείο του δικαστηρίου, μετά την απόφαση δίκης που τον αφορούσε. Ο γραμματέας του δικαστηρίου τραυματίστηκε στο μάτι.

Ο 52χρονος ήταν σε διαμάχη με την πρώην σύζυγό του και είχε υποβάλλει σε Ρόδο και Κω πάνω από 50 μηνύσεις, κατηγορώντας την για παραβίαση δικαστικής απόφασης περί επικοινωνίας με το παιδί τους. Οι 11 από αυτές τις μηνύσεις συνεκδικάστηκαν στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κω, με τον άντρα να είναι καθ’ όλη τη διάρκεια εριστικός.

Τα πράγματα ξέφυγαν όταν το δικαστήριο ανακοίνωσε την αθώωση της πρώην συζύγου του, μετά και την πρόταση του Εισαγγελέα της έδρας. Τότε ο 52χρονος έβγαλε από την τσέπη του μια πέτρα και την πέταξε προς το προεδρείο. Η πέτρα τραυμάτισε στο μάτι τον γραμματέα, με τον Εισαγγελέα να διατάζει την σύλληψη του διάδικου. Ο 52χρονος πρόλαβε να διαφύγει και πλέον αναζητείται.

Για το σοβαρό αυτό περιστατικό αντέδρασαν και οι δικηγόροι του νησιού, οι οποίοι σήμερα Παρασκευή απείχαν από τα καθήκοντά τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.