Κως: Xειροπέδες σε στρατιώτες που εντοπίστηκαν με κάνναβη κατά τη διάρκεια ελέγχου

Έβριζαν και απειλούσαν αστυνομικούς

Κως: Xειροπέδες σε στρατιώτες που εντοπίστηκαν με κάνναβη κατά τη διάρκεια ελέγχου

Δύο στρατιώτες ηλικίας 31 και 21 ετών συνελήφθησαν το απόγευμα της Κυριακής (26/2), στο νησί της Κω, έπειτα από έλεγχο της Αστυνομίας. Το περιστατικό έρχεται λίγες ώρες μετά τη σύλληψη και των δύο ανθυπολοχαγών στην Πάτρα για μικροποσότητα χασίς και ναρκωτικά χάπια.

Οι δύο στρατιώτες, κατά τον έλεγχο σε βάρος τους, άρχισαν να βρίζουν τους Αστυνομικούς με χυδαίες εκφράσεις, ενώ παράλληλα τους απειλούσαν. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., βρήκαν τελικά στην κατοχή του 31χρονου μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία με 0,75 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη.

Τελικά και οι δύο οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Τμήμα του νησιού όπου μέσα από τα κρατητήρια συνέχισαν να έχουν προκλητική συμπεριφορά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες εξακολουθούσαν να βρίζουν και παράλληλα χτυπούσαν με γροθιές και κλωτσιές την συρμάτινη περίφραξη, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση σε όλες τις υπηρεσίες που συστεγάζονται στο κτίριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγες ώρες αργότερα, στις 10.15 το βράδυ, έπειτα από προφορική εντολή της εισαγγελέως στρατοδικείου Αθηνών, αφέθηκαν ελεύθεροι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.