ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: Ακρωτηριάστηκε 30χρονη μετά από σοβαρό τροχαίο με μηχανάκι στην Ελούντα

Η 30χρονη επιβάτιδα νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ

Κρήτη: Ακρωτηριάστηκε 30χρονη μετά από σοβαρό τροχαίο με μηχανάκι στην Ελούντα

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην Ελούντα στην Κρήτη, όταν ένα μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα νεαρής ηλικίας συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το Cretalive, το τροχαίο συνέβη κάτω υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και οι επιβάτες του δικύκλου τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Ακρωτηριάστηκε 30χρονη

Η 30χρονη επιβάτιδα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ και φέρεται να έχει ακρωτηριαστεί στο πόδι, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν οι θεράποντες ιατροί.

Ο άνδρας που επέβαινε μαζί της στο μηχανάκι, ηλικίας περίπου 30-35 ετών, φέρει ανοιχτό κάταγμα στο πόδι και είναι επίσης βαριά τραυματίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διασώστες του ΕΚΑΒ μετέφεραν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα και δύο ακόμα άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.