ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Κρήτη: Εδώ βρήκε τραγικό θάνατο η 17χρονη μαθήτρια – Δείτε φωτογραφίες 

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση εξετάζουν πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας

Κρήτη: Εδώ βρήκε τραγικό θάνατο η 17χρονη μαθήτρια – Δείτε φωτογραφίες 

Συντετριμμένη παραμένει η τοπική κοινωνία του Δήμου Χερσόνησου από τον ξαφνικό χαμό της 17χρονης μαθήτριας που έπεσε στο κενό από την γέφυρα του Αποσελέμη στον ΒΟΑΚ. 

Οι αρχές ερευνούν με προσοχή τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το κορίτσι, που ετοιμαζόταν να δώσει Πανελλήνιες, βρέθηκε στο κενό.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η ανήλικη έφυγε με τα πόδια από το σχολείο της αμέσως μετά την εξέτασή της στο πλαίσιο των ενδοσχολικών εξετάσεων, πριν πέσει στο κενό από ύψος 50 μέτρων.

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση εξετάζουν πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας, χωρίς όμως να μπορούν μέχρι στιγμής να αποκλείσουν το σενάριο του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες των αστυνομικών επικεντρώνονται στο ενδεχόμενο να είχε προηγηθεί κάποιο περιστατικό που την αναστάτωσε.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα και η αδερφή της 17χρονης – Η έκκληση της οικογένειας

Τραγική φιγούρα η μητέρα και η αδελφή της 17χρονης, οι οποίες βρίσκονται στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η μαθήτρια. Η οικογένεια της 17χρονης απευθύνει έκκληση σε όποιον έτυχε να περάσει από το σημείο την ώρα του δυστυχήματος να επικοινωνήσει με την Αστυνομία.

Στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου μεταξύ άλλων κλήθηκαν για να καταθέσουν καθηγητές και μαθητές του σχολείου της 17χρονης.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, πραγματοποιήθηκε κλήση στην Αστυνομία από άτομο που είδε την 17χρονη στη γέφυρα, ενώ τουρίστριες προσπάθησαν να προσεγγίσουν τη νεαρή μαθήτρια και να της μιλήσουν όμως όταν έφτασαν, ήταν ήδη αργά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.