ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρήτη: Προφυλακίστηκε ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον πατέρα του στο Ρέθυμνο

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου

Κρήτη: Προφυλακίστηκε ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον πατέρα του στο Ρέθυμνο

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον πατέρα του μπροστά στα μάτια της μητέρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος την περασμένη Παρασκευή οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή Ρεθύμνου προκειμένου να απολογηθεί για όσα κατηγορείται.

Αμέσως μετά την απολογία του ο ανακριτής και ο εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκισή του.

Το χρονικό του μαχαιρώματος

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου όταν σε ένα σπίτι στο Ροδάκινο ξέσπασε καυγάς ανάμεσα σε έναν 26χρονο και τον 68χρονο πατέρα του.

Ο καυγάς πήρε άγριες διαστάσεις με αποτέλεσμα ο 26χρονος να πάρει ένα μαχαίρι και να το καρφώσει στον πατέρα του την ώρα που βρισκόταν στο χώρο και η έντρομη μητέρα του.

Άμεσα στο σημείο ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον άτυχο άνδρα και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα, ο 26χρονος συνελήφθη από την αστυνομία και παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.